top of page
Buscar
  • Foto del escritorLA DIGITAL

Estrenem web i video corporatiu

Actualizado: 6 mar 2021

La Digital Impser és la suma de dues empreses capdavanteres de les comarques gironines, amb una experiència de més de 35 anys, especialitzades en la impressió digital i serigràfica sobre tota mena de suports, així com tots els acabats i complements necessaris per satisfer les necessitats de tota classe de sectors, ja siguin publicitaris, culturals, seguretat, comercial, etc.

Sempre hem cregut en la renovació constant de maquinària i programari, aconseguint d'aquesta manera, juntament amb un equip humà implicat i format, una qualitat i unes entregues molt ràpides, que combinades amb un ampli i variat estoc de materials ens posicionen com un proveïdor ideal pels seus projectes i necessitats.

Amb aquesta actualització contínua de tecnologia i materials no oblidem l'ecologia. Podem dir que totes les nostres impressores digitals tenen tintes amb certificació ecològica Greenguard i que cada vegada més materials són reciclats i ecològics, apostant fermament pel cartó.

Ara tocava renovar també la web i hem aprofitat per filmar la fábrica en funcionament perque pogueu fer una ullada des de dins del dia a dia del nostre equip.


Façana de La DIGITAL impser



SERVEI INTEGRAL D'IMPRESSIÓ

65 visualizaciones0 comentarios
bottom of page