top of page

RÍGIDS

Impressió directa sobre gran varietat de suports rígids de fins a 5 cm de gruix, com papers, pvc's, foam's, cartons ondulats, niu d'abella, alumini, metacrilat, imants, fusta, etc. Amb tintes de gran resistència i durabilitat a l'exterior. Destinat a decoració interior i exterior, esdeveniments, elements de regal i molt més. Aquest tipus de material el treballem també a la taula de tall per obtenir la forma desitjada a mida, fer plecs i altres.

tipus de suports rígids

Fòrex pvc

 

Impressió de suports rígids: fòrex, pvc, gran format. Material lleuger i hidròfug apte per a interior i per a exterior. Imprimeix les teves fotografies en gran format amb Forex PVC mitjançant impressió directa d'alta qualitat. Màxima versatilitat.

 

Polipropilè

 

Impressió de polipropilè alveolar i cel·lular de gran format. Material rígid lleuger i sostenible 100% reciclable en el contenidor groc, resistent a la intempèrie. Ideal per a cartelleria i senyalística de negocis i immobiliàries.

 

Cartó ploma

 

Impressió digital de cartó ploma de gran format. Panells rígids. Ideal per a fons de presentacions comercials en espais interiors.

Fusta

 

Impressió directa sobre diferents tipus de fustes i gruix segons la seva necessitat.

PEGASUS

 

Panell sandvitx amb extrusió interior d'alta densitat i amb superfície exterior de pvc tipus fòrex. Lleuger com el cartó ploma i resistent com el Fòrex.

 

Metacrilat

 

Sensació de profunditat en impressió sobre metacrilat. Senyalística, plaques corporatives, quadres decoratius.

 

Dibond alumini

 

Impressió de gran format. Dibond, alumini i rígids. Especial per a exteriors per la seva resistència a les inclemències del temps.

 

Cartó niu d'abella

 

Impressió sobre diferents tipus de cartó. Impressions gran format sobre materials rígids. Triï el material que més li convingui al seu acte publicitari.

3.png
2.png
1.png
7.png
6.png
4.png
5.png
la digital logo allargat2.png
impresora plana.jpg
bottom of page