top of page

ACTUALITZACIÓ CONSTANT EN TECNOLOGIA

En un sector tan competitiu com el de la impressió digital, disposar de la millor maquinària i programari, tant en impressió com en acabats, és molt important si el teu objectiu és oferir amb garanties uns bons terminis d'entrega, un bon preu, els millors acabats i, en definitiva, les millors impressions.


Sempre hem cregut i apostat per estar a la ultima en tecnologia. Disposem d'un parc de màquines actualitzat i molt productiu per satisfer les necessitats de tots els clients.

Tenim una relació molt estreta amb algun fabricant de maquinària i de material com ara Canon, Fuji i Mactac amb els quals hem volgut arribar a acords no solament com a compradors. Així, com a conseqüencia, tenim doncs unes avantatges, coneixements i altres factors que ens són molt rellevants i que ens permet oferir un servei diferencial i molt destacable.


En maquinària flexible disposem d'una màquina de 320cm destinada exclussivament a l'impressió de teixits i tota mena de lones.

 

Pel format de 160cm disposem de dues Canon Colorado. La tecnologia més avançada en flexible, amb una qualitat, durabilitat, ecologia i productivitat mai vistes.


Per l'impressió sobre rígids disposem de la Fuji Acuity F, màquina amb 6 colors més blanc, que ens permet imprimir amb una gran qualitat i una grandíssima productivitat sobre tota mena de suports.


Per altre banda, la serigrafia conta amb dues màquines que ens permet fer una varietat de feines que no són possibles de fer en impressió digital, ja sigui per obtenir més qualitat, per la solicitud de colors específics, o volum a la resta de impresores


A part d'disposem de diversa maquinària més, ja sigui, ecosolvent, tall, Gerber, .... Pel que fa a acabats disposem de la taula de tall Esko Kongsberg que ens permet tallar/fressar tota mena de materials, sigui rígids, flexible o en bobina.
Les panelacions inexactes són cosa del passat. Per feines de molt volum disposem de dues troqueladores.
A part disposem de laminadora, màquines de confecció, soldadora, ..... Podem dir, sense cap mena de dubte, que estem preparats per satisfer les seves necessitats d'una manera totalment satisfactòria.

LA DIGITAL FONS BLANC.jpg
collage-logos.png
bottom of page