top of page

LONES

Les lones són el suport publicitari ideal gràcies a la seva gran varietat i resistència. Per aplicar en tota mena d'espais tant d'interior com d'exterior, les impressions poden ser a una cara o dues, sobre lona reixeta o microperforada, retroil·luminada u opaca, entre d'altres. Qualitat màxima amb impressions de llarga durada i resistència a l'intempèrie. Tota mena d'acabats amb confecció, ullets, plecs, etc.

tipus de lones

Lona Backlite

 

També anomenada lona traslluïda.  Aquest tipus de lona es confecciona per a ser retro il·luminada ja que, donada la seva estructura, filtra la llum de manera uniforme tot i que la font de llum se situa molt pròxima.  És molt habitual en la publicitat interior i decoració en botigues i estands, i garanteix una gran visibilitat tant de dia com de nit.

 

Lona Blockout

També anomenada lona doble cara. Es tracta d'un tipus especial de lona sotmesa a un tractament de les superfícies externes que garanteix la seva completa opacitat. D'aquesta manera, permet la impressió per totes dues cares sense que es trasllueixin les imatges de cap dels costats.

3.png
2.png
1.png
7.png
6.png
4.png
5.png
la digital logo allargat2.png

Lona Frontlit

 

Les lones front són blanques i amb un acabat brillant. És un dels tipus de lones publicitàries més habituals perquè és econòmica, resistent i de gran qualitat. És perfecta per a il·luminació frontal.

Lona Mesh

 

També anomenada lona reticulada. La lona mesh és una lona micro perforada adequada per a les zones més exposades al vent. Això és així ja que gràcies a diminuts forats el vent passa a través de la lona, evitant que aquesta es bombi amb el temut efecte vela.

IMPRESSIO DIGITAL2.jpg
bottom of page